KerkTV

Live dienst:

Archief (Let op, alleen de laatste twee diensten zijn terug te kijken):

Zondag 19 november - Avond
Ds. Arenda Haasnoot - Ontmoetingsdienst met thema ‘Grote genade: opnieuw geboren’. Muzikale medewerking “Hosanna in excelsis”.

Zondag 19 november - Ochtend
Ds. Taco Koster - ‘Blijf kalm’ n.a.v. Matt. 24: 1 – 14

U kunt onze kerkdiensten live bekijken en de laatste twee diensten kunt u ook nog bekijken. Daarna zijn de diensten alleen nog te beluisteren.

We willen u deze mogelijkheid graag gratis aan blijven bieden. Aan het bekijken van de dienst zijn voor ons wel kosten verbonden. Deze bedragen ongeveer € 1 per dienst die u bekijkt. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u hiervoor een gift wilt overmaken. Dat kan via onze webshop. Door uw gift kunnen wij dit gratis aan blijven bieden.

Kerkradio

De volgende diensten zijn nog terug te luisteren:

Zondag 19 november - Avond

Zondag 19 november - Ochtend
Ds. Taco Koster - ‘Blijf kalm’ n.a.v. Matt. 24: 1 – 14

Zondag 12 november - Avond
Ds. Arjan Berensen - Wederkomst, hoe spoedig is spoedig – Openbaring 22: 6 – 21

Zondag 12 november - Ochtend
Ds. Ton Jacobs, Leiden - Christus’ mentaliteit n.a.v. Fil.1:27 – 2:11 Helaas is er wegens een technische storing geen beeldopname van deze dienst beschikbaar.

Zondag 5 november - Avond
Ds. C. van den Berg, Gouda - ‘Vrij’ n.a.v. 500 jaar reformatie. Door een technische storing is er van deze dienst geen beeld beschikbaar.

Zondag 5 november - Ochtend
Ds. Arjan Berensen - ‘Kom van je eiland’ in samenwerking met Jongerennetwerk Contrast

Woensdag 1 november - Dankstond
ds. Arjan Berensen - mmv. Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer

Zondag 29 oktober - Avonddienst
ds. Frans Bos - Waddinxveen -

Zondag 29 oktober - Ochtenddienst
ds. Leen den Breejen - Delft - 500 jaar Reformatie – nationale Bijbelzondag

Zondag 22 oktober - Avonddienst
Kand. Marijke Gehrels, Amsterdam - ‘Roeien met de riemen die je hebt’ over gaven en talenten n.a.v. Rom. 12: 3 – 8

Als u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van onze diensten of KerkRadio/TV neem dan gerust contact met ons op via .