Autodienst, ringleiding, kerk-tv en dvd

Autodienst
Wanneer u geen mogelijkheden hebt om zelf onze kerkdiensten te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van de autodienst. U wordt dan vóór de morgendienst opgehaald en na afloop van de dienst weer thuis gebracht.
Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u contact opnemen met mw. Anja 't Hooft, e-mail: fam-t-hooft@kpnmail.nl

Ringleiding
Op de beganegrond in de kerkzaal is een ringleiding aanwezig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de koster: G.C. Klerk, tel: 0252-672476, e-mail: info@wittekerk.nl.

Kerk-tv en kerk-radio
Vroeger konden de kerkdiensten thuis worden meegeluisterd door middel van kerktelefoon. De Hervormde Gemeente maakt geen gebruik meer van kerktelefoon, maar zendt de diensten uit via internet. Via diensten luisteren kunt u de diensten van de afgelopen maanden en de dienst die op dat moment gehouden wordt, beluisteren. Via diensten bekijken kunt u de dienst die op dat moment gehouden wordt bekijken of de laatste twee diensten (nog eens) bekijken.
Ook wanneer u niet over een computer beschikt, kunnen wij deze mogelijkheid bieden door een speciaal kastje bij u te plaatsen. Het is daarvoor wel noodzakelijk dat u een internetverbinding heeft. Dit kan ook wanneer u tijdelijk de kerk niet kunt bezoeken.
Bij de kerkrentmeesters kunt u vragen naar de mogelijkheden en voorwaarden, e-mail: kerkradio@wittekerk.nl

DVD
Wanneer u zelf de dienst niet kunt downloaden, kunnen wij een DVD voor u maken. U kunt een DVD bestellen via de webshop. De dvd's worden in de loop van de week gemaakt. De volgende week kunt u ze afhalen (na de dienst of tijdens de openingstijden van Het Trefpunt) of laten bezorgen.