Collectebonnen

Wanneer u giften af wilt trekken van uw belasting, is het noodzakelijk dat u een bewijsstuk heeft dat u de gift gegeven heeft. Daarom verkopen de kerkrentmeesters collectebonnen: van de aankoop van deze bonnen heeft u een bewijs. De bonnen kunt u vervolgens in de collectezak of het verjaardagsbusje doen. Collectebonnen worden ’s zondags na de dienst verkocht in zaal 1. U kunt de bonnen dan betalen met de pinautomaat.

Ook op maandagochtend van 9.00 - 12.00 uur kunt u de collectebonnen kopen in Het Trefpunt. Ook dat kan met een pinbetaling.

Het is ook mogelijk om de bonnen te bestellen via de webshop. U kunt aangeven welke bonnen u wilt, ter waarde van € 0,75, van € 1,00 of van € 1,50 en hoeveel. Vervolgens kunt u kiezen om de bonnen thuis bezorgd te krijgen of af te halen in Het Trefpunt, waar de bonnen dan voor u klaar liggen. Uiteraard kunt u ze dan ook gewoon op zondag na de dienst meenemen. U betaalt de bonnen via Ideal. We hopen dat u deze extra service prettig vindt.

Laatst vernieuwd: 11/10/2016 om 09:37