Digitale nieuwsbrief

Alle informatie rond de kerkdienst op vrijdag al in je mailbox. Dat kan sinds enkele weken, want elke vrijdagmiddag om 17.00 uur verschijnt een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat ook alle mededelingen die ’s zondags op de beamer staan. Natuurlijk past er meer tekst in de nieusbrief, dus die is ook wat uitgebreider. Daarnaast leest u aankondigingen van bijzondere activiteiten in deze mail.

De nieuwsbrief is geen vervanging voor het kerkblad. In dat magazine, dat maandelijks in full-color verschijnt, staat meer algemene informatie, achtergronden en overzichten.
De nieuwsbrief is altijd actueel en helemaal gratis.
Het is natuurlijk ook een handige manier om op de hoogte te blijven als je niet wekelijks naar de kerk (kunt) komen.

Afzeggen kan altijd via een linkje onderin de nieuwsbrief.

Laatst vernieuwd: 03/11/2015 om 11:28