Geschiedenis gedrukt

Wie kent niet “De kleine kerkgeschiedenis” die jarenlang in dit Hervormd Contact verscheen. De heer Jan Tamboer beschreef allerlei wetenswaardigheden en anekdotes uit de geschiedenis van onze gemeente. Bij de viering van het 150-jarig jubileum werd de vraag gesteld of er niet een overzicht was van al deze verhalen. Anita van Beem is de uitdaging aangegaan en heeft de geschiedenis opgeschreven. Daarvoor heeft zij dankbaar gebruik gemaakt van “De kleine kerkgeschiedenis”. Piet Klaassen heeft in zijn grote archief gezocht naar bijpassende foto’s. Het werd een prachtig geïllustreerd verhaal.
Hiervan is een zwart-wit uitgave gemaakt van 36 pagina’s op A4-formaat, gebonden in een ringbandje. Ds. Van den Berg heeft bij zijn afscheid het eerste exemplaar in ontvangst genomen.
Het boekje is zolang de voorraad strekt in Het Trefpunt te koop voor € 7,50. Het is ook te bestellen via onze webshop en kan dan ook verzonden worden.

Laatst vernieuwd: 25/09/2014 om 15:17