Nieuw telefoonnummer Zorg

Voor het melden van pastorale zaken en het vragen van voorbede kun je bellen naar 0252-580 806 of mailen naar zorg@wittekerk.nl.

Wij vinden het fijn om op de hoogte te zijn van belangrijke dingen die spelen in je persoonlijk leven, zodat wij met je mee kunnen leven. Verdrietige omstandigheden zoals problemen met je gezondheid of in je relatie, opname in het ziekenhuis of in een verzorgingshuis, maar ook blijde gebeurtenissen als geboorte of jubilea kun je altijd bij ons melden.
Je kunt zelf aangeven of je een bezoekje op prijs stelt, vermelding in het kerkblad of op het ziekenbriefje wilt en of je voorbede fijn vindt. Wij gaan natuurlijk zorgvuldig om met je melding en waarborgen je privacy.

Laatst vernieuwd: 11/10/2016 om 10:09