Over de zin van het leven dacht ik niet na, totdat.....

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht vragen over het christelijk geloof heeft, waarover u wel eens in gesprek zou willen gaan. Of dat u rondloopt met belangrijke levensvragen en u best eens zou willen weten wat het Christelijk geloof hierover te zeggen heeft.

Eén van de manieren om dat te ontdekken is door een Alpha cursus te volgen. Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe! De Alpha cursus wordt inmiddels wereldwijd gegeven en heeft vele mensen geholpen om richting te vinden voor de zoektocht naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Lees bijvoorbeeld maar eens het verhaal van Lotte op www.alpha-cursus.nl/vragen.

Als u meer verhalen wilt lezen of meer over Alpha te weten wilt komen, kijk dan eens verder op www.alpha-cursus.nl.

OP vrijdag 26 januari starten we gezamenlijk met nog twee kerken (Crosspoint en de Fonteinkerk) een Alpha Cursus in Nieuw-Vennep. Een prima gelegenheid om met elkaar alle tijd te nemen voor ontmoeting en een open en eerlijk (geloofs)gesprek. Elke bijeenkomst starten we met een gezamenlijke maaltijd.

Iedereen is van harte welkom! Als u interesse heeft, kunt u meer informatie opvragen of uzelf aanmelden via alpha@wittekerk.nl

Het programma is als volgt:
26 januari          Introductie/Is er meer?
2 februari           Wie is Jezus?
9 februari           Waarom dat kruis?
16 februari         Waarom zou je bidden?
23 februari         Waarom de bijbel?
2 maart              Voorjaarsvakantie/geen alpha
9 maart              Hoe leidt God je leven?
16/17 maart        Weekend: Heilige Geest
23 maart             God en het lijden? Geneest God nog?
30 maart             Goede vrijdag
06 april                Hoe kan ik het kwade weerstaan?
13 april                Hoe zit het met de kerk?
20 april                Hoe verder?

Laatst vernieuwd: 15/01/2018 om 17:09

Winnaar van de zilveren Webfish Award 2011   © copyright 2003 - 2018 wittekerk.nl | Contact | Disclaimer | Sitemap | design Wizzo