Alpha cursus

Huisje, boompje, beestje…. Is er meer? Misschien denkt u of denk jij juist op dit moment wel na over allerlei levensvragen. Kan het christelijk geloof daarbij helpen? Misschien een vreemd idee, maar miljoenen mensen wereldwijd vinden van wel.

Waar gaat het geloof niet over?
Het christelijk geloof gaat in ieder geval niet alleen over regels. Het gaat ook niet over een afstandelijke, koude God. Het is niet alleen een kwestie van beleving en ook niet alleen een verstandelijke zaak. Waar het dan wel over gaat? Ontdek het op de Alpha-cursus, een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof.

Alpha

Wat is een alpha-cursus?
Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren: dat zijn de ingrediënten van een Alpha-cursus. Tien weken lang heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. De cursus is vrijblijvend en gratis. Wekelijks komt de groep bij elkaar en start met een gezellige maaltijd. Na het eten houdt iemand een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Daarna wordt er in kleine groepjes verder gepraat en is er ruimte voor alle vragen.

Wat zijn de onderwerpen?
Op de cursus worden vijftien verschillende thema's van het christelijke geloof besproken, zoals deze:
• Is er meer?
• Wie is Jezus?
• Bidden: waarom en hoe?
• Hoe relevant is het christelijke geloof?
• Hoe leidt God ons?

Iets voor u of jou?
Geef je op en hoor wanneer de eerstvolgende cursus begint.
Heeft u of heb jij nog vragen? Dan kun je ook altijd even contact opnemen, we beantwoorden ze graag.
Mail of bel naar Arie Geluk (alpha@wittekerk.nl of 0252-622758)