CrossPoint

Verleden
De Venneper wijk Getsewoud had tot 2003 geen enkele kerk, hoewel er duizenden huizen werden gebouwd. Sinds 2003 is begonnen om in basisschool "De Ark" samenkomsten te houden. Vanaf 2006 werden de samenkomsten om de week gehouden, op de grotere locatie "De Breedenborgh". In 2009 besloot de kerkenraad van de Hervormde Gemeente Crosspoint om te vormen tot een Protestantse Pioniersplek van de Protestantse Kerk. Het doel van CrossPoint als Pioniersplek is een zelfstandige protestantse (hervormde) wijkgemeente te worden, verbonden met de Witte Kerk.

Heden
Op 1 april 2014 is CrossPoint een wijkgemeente geworden binnen de Hervormde Gemeente Nieuw-Vennep/Burgerveen. Predikant is ds. Taco Koster. Meer informatie over CrossPoint vindt u op de website www.crosspointgetsewoud.nl.