ROMMELMARKT 2017

Vrijdag 8 september van 19.00 - 21.00 uur

Zaterdag 9 september van 10.00 - 15.00 uur

Hier vindt u de foto's van de rommelmarkt van 2016.

Verkoop goederen
In de hal van Het Trefpunt staat een kast waar allerlei kleine spulletjes van de rommelmarkt staan uitgestald. Die kunt u alvast kopen.

Brengen goederen
Elke eerste zaterdag van de maand (behalve in augustus en oktober) kunt u van 9.30 - 10.30 uur spullen inleveren op het kerkplein. Het gaat dan om hele, schone en verkoopbare spullen. Daarnaast kunt u ook oude metalen inleveren.

Ophalen goederen
Iedere eerste zaterdag van de maand komen we spullen voor de rommelmarkt bij u ophalen, behalve in oktober.
Wij nemen alleen hele, schone, verkoopbare spullen mee. Kasten, bankstellen en "ouderwetse" televisies met een beeldbuis nemen wij niet mee. Deze spullen zijn niet verkoopbaar.
Voor het ophalen van spullen kunt u een afspraak maken met de de heer J.L. van Groenigen (tel.: 06-22811170).

Leeghalen woning
Na verhuizing of na overlijden kunnen wij op verzoek ook een woning leeg maken. Verkoopbare spullen nemen wij mee voor de rommelmarkt, onverkoopbare spullen voeren wij voor u af. Wij kunnen eventueel ook vloerbedekking en dergelijke verwijderen.
Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, dan kunt u contact opnemen met de heer Van Groenigen (06-22811170). Hij maakt met u een afspraak om de inboedel te taxeren. In overleg kan dan bepaald worden welke werkzaamheden wij verrichten en tegen welke prijs.

Algemene informatie
Voor informatie over de rommelmarkt in het algemeen kunt u terecht bij de heer J.L. van Groenigen, tel. 06-22811170.