Nu het er naar uit ziet dat we nog lang geen spullen kunnen innemen op het kerkplein en het doorgaan van de rommelmarkt opnieuw een grote vraag is, hebben we het volgende bedacht. We moeten tenslotte toch geld genereren voor de kerk aangezien er heel veel kosten aan komen.
Als u nu iets moois hebt wat u bestemd hebt voor de rommelmarkt en het dus nu niet kwijt kunt, maar er ook geen ruimte voor hebt om te bewaren zou u het volgende kunnen doen:
(Het gaat hier in principe om kleine kastjes, stoelen, een tafel, ijskast, droger, e.d.)
-Maak een foto van het artikel en vermeldt evt. maten: hoogte, breedte, diepte enz.
-Stuur deze naar Hans Jongeneel (per e-mail of whats app ) die dit dan weer plaatst op internet.
Als u denkt dat dat niet lukt vraag dan of Hans dit zelf komt doen. (Tel.nr. 06 22185631)
Hij doet het met plezier! Als er dan vraag naar is zal Hans dit afhandelen en hoeft u er verder niets voor te doen.
Verder kunt u als u oud ijzer hebt dit brengen naar het kerkplein en het daar in het kleine karretje gooien onder de luifel. Want alle kleine beetjes helpen!

Alvast hartelijk dank en wie weet kunnen we weer gauw beginnen met innemen van uw spullen.