Met de cursus Luisterend Bidden ga je in zes bijeenkomsten op ontdekkingstocht. Wat betekent het om steeds meer op Jezus te gaan lijken? Kunnen we echt Gods stem horen? Op welke manieren spreekt God? Hoe kunnen we elkaar opbouwen en bemoedigen? Hoe kunnen we groeien in bidden en luisteren?

Vragen die veel christenen zullen herkennen. Bidden is niet altijd makkelijk. En wat kun je op zoek zijn naar Gods stem. In een veilige setting komen deze vragen aan bod. Zes avonden nemen we de tijd om de bijbel te bevragen en om samen te oefenen. In ieder geval zullen Miriam en Jaron Jongeneel een aantal avonden begeleiden (zij studeren HBO theologie in Ede). En ook dominee Taco Koster is bij deze cursus betrokken. En om een misverstand uit de weg te ruimen: deze cursus is niet bedoeld voor ‘fijnproevers’, maar staat open voor iedereen die een stap(je) wil zetten in het bidden.

Het cursusmateriaal is afkomstig van New Wine. We trekken er zes avonden voor uit en iedere avond start om 20.00 uur. De eerste avond is op 10 januari 2019 en de locatie voor deze avond is Buurthuis Het Contact, Sandestein 42 in Nieuw-Vennep. De andere data: 17 januari, 24 januari, 31 januari, 7 februari en 14 februari. Het initiatief voor deze cursus ligt bij CrossPoint in Getsewoud, maar het verlangen is dat mensen uit meerdere kerken mee zullen doen. Er is zo veel om samen te ontdekken!

Kosten voor deze cursus zijn ongeveer 25 euro (tbv. Locaties en cursusboek).

Meer weten? toerusten@wittekerk.nl