Elke zondag hoor je één of twee preken. Waarom wordt er eigenlijk gepreekt? Wat gebeurt er precies tijdens een preek? En wat kun je doen om preken meer vruchtbaar te maken voor jouw persoonlijk leven?

Op 4 december om 20u spreekt Ds Arjan Berensen in Trefpunt over vragen zoals deze. Het gaat deze avond over luisteren naar de preek, en rol van de hoorder in het preekproces. De avond is onderdeel van de serie Leerhuisavonden van de Chr. Geref. Fonteinkerk en de Witte Kerk. Het is een toerustingsavond volgens een vaste formule: na een stevige inleiding van een predikant, is er een koffiepauze. Vervolgens wordt de inleiding besproken in kleine groepen. We ronden rond 21.30u af. Entree is vrij en aanmelden niet nodig; welkom!