VRIENDINNEN GEZOCHT
De Witte Kerk werkt samen met de sociaal makelaars in Nieuw-Vennep. Het is onze gezamenlijke missie mensen aan elkaar te verbinden, die iets moois voor elkaar kunnen betekenen. 

Twee dames op leeftijd zijn op zoek naar een maatje, naar nieuwe vriendschappen: 

  • Een 91 jarige mevrouw zoekt iemand om goede gesprekken te hebben. Dat mag over serieuze zaken, maar ook over luchtige dingen van het leven. Mevrouw is pittig en houdt van humor. Ze zou ook graag af en toe naar het winkelcentrum willen. Alleen gaat dat niet, maar met een arm ter ondersteuning lukt het nog wel.
  • Een actieve mevrouw van bijna 80 jaar uit Nieuw-Vennep, zoekt contact met ander vrouwen. Ze werkt graag in de tuin, fietst graag en bespreekt graag de dingen des levens. Een maatje zou leuk zijn, maar ze staat zeker op en voor nieuwe vriendschappen.

Overweeg jij of je iets kunt betekenen? Laat het mij weten via 06-14459029 of dominee@berensen.nl. Ik breng je dan in contact met de sociaal makelaar. Hij zal je in eerste instantie telefonisch meer kunnen vertellen over deze vraag. Als het een ‘match’ lijkt, regelt hij een afspraak waarop jij en de ander (evt. onder zijn begeleiding) een eerste kennismaking hebben, om te kunnen zien of er een ‘klik’ is.
Een unieke kans om ‘in beweging te komen’, en als christen verschil te maken in ons dorp!

ds. Arjan Berensen