Op deze zondag vieren wij het heilig Avondmaal. In beide diensten gaat ds. Arjan Berensen voor.

De morgendienst sluit aan bij het gespreksmateriaal dat je hebt verkregen via Focus of via focus@wittekerk.nl nog kunt krijgen, om precies te zijn bij studie 2 ‘Koning’.

Het spreekwoord zegt: ‘opgeven is geen optie’. Is dat zo? In Filipenzen 2:7a gaat het over opgeven – op een bijzondere manier. Na een korte (!) overdenking vieren we het Avondmaal. Uiteraard is er kinderopvang, kinderkerk en na de eerste tafel ook tienerkerk.

De avonddienst draait om 2 Kronieken 28:1-15; een boeiend hoofdstuk om thuis vooraf al eens door te lezen. Nadat de viering van het heilig Avondmaal is voortgezet en afgesloten, denken we na over het thema ‘jezelf overwinnen is de wereld overwinnen’,

aan de hand van de genoemde tekst. Na de preek zingen we Johannes de Heer 264, de Nederlandse variant van het bekende engelse lied ‘it is well’.