Nieuw Vennep gaat voor de 10e keer naar de EO-Jongerendag

Ook dit jaar gaan we met een groep uit Nieuw-Vennep per bus naar de EO-jongerendag. We vinden het super als jij ook meegaat naar het leukste jongeren-evenement van het jaar met als thema: ‘‘BEAM the Light’

Waar en wanneer:

Zaterdag 25 mei a.s. in Ahoy in Rotterdam.

Voor wie:

Tieners vanaf groep 8 en jongeren.

En kijk om je heen: er wil vast wel iemand met je mee.

Reserveren zitplaats in de bus:

• Je kunt bij ons een zitplaats in de bus reserveren. Je betaalt hiervoor € 14,00 per persoon. Dit is een bijdrage in de vervoerskosten.
  • Reserveren kan via de webshop van de Witte Kerk: wittekerk.nl/eojd
  • Reserveren kan vanaf 25 januari a.s.
  • Als je gereserveerd en betaald hebt, is de boeking definitief. Bij annulering wordt er geen geld teruggegeven.

Toegangskaarten bestellen:

• Bij de EO bestel je zelf je toegangskaart.
  • De kaartverkoop voor de EO-Jongerendag start op 25 januari 2019 om 16:00 uur via www.eojongerendag.nl .
  • Vind je het fijn om de hele dag in een groep op te trekken, kies dan voor een kaart op tribune A.

Wat neem je mee:

Ahoy heeft strenge regels wat betreft het meenemen van eten en drinken: zie https://beam.eo.nl/eo-jongerendag/faq/ voor informatie hierover.

Als je iets te eten of drinken wilt kopen, zijn er voldoende mogelijkheden. Houd wel rekening met lange wachtrijen. Daarnaast zijn er een aantal verkooppunten met bijvoorbeeld t-shirts, armbandjes  etc.

Wat regelen wij:

• Busvervoer.
  • Eventueel begeleiding ter plekke. Vind je het fijn om de hele dag met een groep en leiding op te trekken dan kan dit. Wil je je eigen weg zoeken is dit ook geen probleem. Uiteraard zijn we dan wel telefonisch bereikbaar voor je.

Programma:

Wij verzamelen vanaf 11.45 uur en vertrekken om 12.00 uur vanaf het plein van de Witte Kerk (Hoofdweg 1318). We verwachten niet later dan 22.30 uur weer in Nieuw-Vennep te zijn.

Vanaf 13.00 uur kan je Ahoy in. Dit jaar is er een voorprogramma dat tot 14.30 uur duurt. Het officiële programma start om 14.30 uur met een pauze rond 17:15 uur. Let op: de pauze is dit jaar korter dan voorgaande jaren! Om 21.00 uur is de EO-Jongerendag afgelopen.

Afspraken

Tijdens de EOJD-dag gelden de volgende afspraken.

• Kom op tijd naar de Witte Kerk. We vertrekken om 12.00 uur stipt.
  • Je mag het Ahoy-terrein niet verlaten.
  • Zorg dat je je aan het einde het programma op tijd meldt op een nog nader af te spreken ontmoetingsplek.
  • Als je niet op tijd aanwezig bent, waardoor wij vertraging oplopen en de bus langer moeten huren dan in eerste instantie afgesproken is, komen de extra kosten ten laste van je ouders/verzorgers.
  • Door je bij ons op te geven voor het vervoer naar de EOJD, verklaar je dat je akkoord gaat met bovenstaande afspraken.

In de week van 25 mei ontvang je een mail met het laatste nieuws en verdere details.

Wij kijken uit naar jullie aanmeldingen!

Namens Kernteam Jong Witte Kerk

Netty de Haas