Vanwege corona kunnen we elkaar als gemeenteleden maar beperkt ontmoeten, in de Kerk en elders als we ons aan de anderhalve meter afstand houden. Dat voelt niet prettig en valt niet altijd mee!

Zo is het plan ontstaan om een fietspuzzeltocht te organiseren met de diaconieën van de gezamenlijke Kerken van Nw-Vennep en Abbenes.
We starten de puzzeltocht bij één van de deelnemende Kerken. De puzzeltocht begint voor ONS op het kerkplein van onze Witte Kerk, waar men een puzzel-formulier, een route beschrijving en een 10 tal adressen uitgereikt krijgt. De puzzelrit is ongeveer 10 km lang.

Het is de bedoeling dat we langs de Kerken en een aantal gemeenteleden fietsen. Even stoppen om een praatje te maken, maar wacht wel even als er nog iemand staat te praten.
Los dan de vraag op die vermeldt staat op een puzzelstuk die op het raam of deur geplakt is.
De omcirkelde hokjes vormen een woord van 10 letters. De puzzel bestaat uit 10 vragen. Je kunt de oplossing inleveren aan ’t eind van de fietstocht bij onze Kerk.

De fietspuzzeltocht is gepland op zondag 23 augustus. Start tussen 14.00 en 15.00 uur.

Je kunt je vóór 16 augustus opgeven via de mail: dienen@wittekerk.nl of bij Rita Jongeneel
06-13845542. Vermeldt even je eigen telefoonnummer bij opgave. Mocht het slecht weer zijn, stellen we de fietstocht een week uit. (vandaar je tel.nr.)

Het zou geweldig zijn als véél mensen uit onze Kerk mee fietsen, kom met het hele gezin en fiets en puzzel mee met de gemeenteleden van de Kerken van Nw-Vennep en Abbenes.
Op deze wijze kunnen we elkaar op een leuke manier ontmoeten en bemoedigen.
Dus waar wacht je op, mail of bel om je (met je gezin) op te geven!!

We blijven voorzichtig en op afstand! Geef elkaar ruimte zodat ieder zich veilig voelt!
Tot 23 augustus. Het gaat een fantastische middag worden!!