Op vrijdagavond 22 november om 20u presenteren de Witte Kerk en filmhuis Pier K de film ‘I will push you’. Iemand schreef over deze film: ”Dit is een inspirerend verhaal over liefde en toewijding. Het is het soort verhaal dat Jezus aan zijn vrienden zou hebben verteld.”

Patrick Gray en Justin Skeesuck groeien samen op in een kleine boerengemeenschap in Oregon. In 2004 wordt bij Justin een zeldzame, progressieve spierziekte vastgesteld. Als hij acht jaar later een tv-programma ziet over een pelgrimstocht naar Santiago, is hij er zeker van dat Patrick en hij deze reis moeten maken. Alleen, hij kan zijn armen en benen inmiddels niet meer gebruiken en zit in een rolstoel. Op zijn vraag of Patrick samen met hem de reis wil maken, antwoordt Patrick: ‘I’ll push you’ (‘Ik zal je duwen’).

Kaarten zijn, met 50% korting, voor elke Venneper verkrijgbaar via toerusten@wittekerk.nl (Arie). De kaarten dienen om 19.30u te worden afgehaald. Voor 4,25 p.p. is de film te kijken, inclusief een drankje in de pauze. De Witte Kerk verzorgt het korte intro-praatje en gespreksvragen naderhand.

Bekijk ook de trailer