Iedereen zet z’n beste beentje voor om deze lastige Corona-tijd door te komen. Mensen in de zorg werken hard, net als mensen in het onderwijs, de horeca en het bedrijfsleven. Gezinnen maken er het beste van thuisonderwijs en thuiswerken. Ook de Venneper Witte Kerk doet waar zij goed in is: bidden. We bidden voor iedereen die, op welke manier dan ook, geraakt wordt door deze moeilijke omstandigheden. Daarnaast zetten we ons in voor hen die het moeilijk hebben, onder meer via ons voedselkastje en ander welzijnswerk.

Denk mee

Heb jij punten waarvoor wij God voor kunnen bidden of danken? De punten die je onderaan deze pagina invult, noemen we op zondag in kerkdiensten (je kunt online meekijken als je dat wilt) of op doordeweekse gebedsmomenten. We verwoorden het gebed zo anoniem mogelijk, tenzij je hieronder aangeeft dat we je naam erbij mogen noemen.

Vind het het fijner mondeling iets te bespreken? De Witte Kerk staat bijna elke woensdag tussen 10u en 11.30u voor iedereen open, welkom!

Gebedspunten kunnen anoniem ingestuurd worden. Als je vrijblijvend contact wilt naar aanleiding van je verzoek, is dat uiteraard mogelijk door je e-mailadres achter te laten. We gebruiken je mailadres niet voor andere doeleinden.