In januari zijn we het nieuwe jaar begonnen met een challenge-avond over dagelijks leven met Jezus. Hoe stem ik af op de stem van God? Hoe luister ik naar Hem?

Een inspirerende avond waarin Jetteke Noordzij ons enthousiast mee nam onze verlangens in gebed te brengen bij onze hemelse Vader. Want vaak is het verlangen van ons hart ook Gods verlangen, omdat Hij het in ons heeft gelegd. We mochten ideeën delen om ook in 2020 te groeien in onze relatie met God.

 

Een van de dingen die werd genoemd is het zoeken van een gebedsmaatje. Een mooie challenge om concreet op te pakken! Vanuit kernteam toerusten helpen we daar graag bij. Of je er nu wel of niet bij was die avond, misschien heb je wel eens overwogen, of lijkt het je wat, om met regelmaat samen met één of twee mensen te bidden. Bijvoorbeeld om de week een uurtje nemen om samen kort een bijbeltekst te lezen en te overdenken en vervolgens met en voor elkaar bidden.

 

Interesse? Geef je naam door en een dag/tijdstip en evt. frequentie dat voor jou passend is via toerusten@wittekerk.nl. Wellicht lukt het om op deze manier mensen bij elkaar te brengen en duo’s of triangels te vormen. Het zou een mooie manier zijn om als gemeente, misschien wel met verschillende generaties, samen te groeien in geloof en verbondenheid met elkaar.