Van vrijdag 28 mei t/m maandag 1 juni 2020 organiseert Opwekking weer haar jaarlijkse pinksterconferentie in Biddinghuizen. Tijdens deze dagen zijn er verschillende programma’s voor volwassenen, kinderen, tieners en jongeren. Op www.opwekking.nl vind je verdere info. Een aantal weken voor de conferentie wordt het definitieve programma bekend gemaakt.

 Venneperveld

Sinds een aantal jaren staan we als groep uit CrossPoint en Witte Kerk bij elkaar op het “Venneperveld”. Het is mooi om samen God te zoeken, meer over Hem te leren en Hem te aanbidden. Doordat we met elkaar op een veld kamperen ontstaat de mogelijkheid om met elkaar na te praten, maar ook om elkaar eens van een heel andere kant te leren kennen, om met elkaar te praten, te lachen en te huilen.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 1 februari a.s. en gaat in 2 stappen:

  1. Meld jezelf aan via https://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie/157-aanmelden/682-aanmelden-vooraf. Dat kan per gezin of per persoon. Als je aanmelding gelukt is, ontvang je van Opwekking een bevestigingsmail.
  1. Stuur de bevestigingsmail door aan Anita van Beem  avanbeem@solconmail.nl. Je kunt je bij ons aanmelden t/m 1 april a.s. Na deze datum kunnen wij geen aanmeldingen meer aannemen. Daarnaast willen wij graag de strekkende meters van je kampeermiddel(en) en de telefoonnummers waarop je tijdens de conferentie bereikbaar bent.

Gastvrij voor tieners

Tieners tot 18 jaar zijn ook zonder hun ouders welkom op het Venneperveld. Ben je zelf een tiener en wil je met ons mee? Neem dan contact op met een volwassene die op het Venneperveld gaat kamperen en vraag of je onder zijn of haar verantwoordelijkheid mee mag naar de conferentie. Deze gegevens moet je op het inschrijfformulier van Opwekking invullen.
Wil je als gezin gastvrij zijn voor een “leentiener”? Geef dit dan door aan Anita.

Jongerenveld

Jongeren die graag met anderen op het jongerenveld willen staan, moeten zich apart aanmelden en kunnen hun bevestiging vervolgens doorgeven aan Diederik van der Maarl, diederikvandermaarl@hotmail.com.

 Daggasten

Kom je als daggast, ook dan ben je van harte welkom om ons veld te bezoeken.