Even gezellig een kopje koffie drinken of een spelletje doen. Even bijkletsen of juist een luisterend oor bieden. Het kan allemaal tijdens de wekelijkse inloopochtend. Het is ontmoeten zonder moeten. Woensdagmorgen staan van 10.00 – 12.00 uur de deuren van Het Trefpunt open en is iedereen welkom. Twee kopjes koffie kosten samen € 1,65. Als dat tarief een bezwaar is, geef het dan gerust aan, dan vinden we een oplossing.
Regelmatig organiseren we ook iets extra’s: een paaskrans maken, een kerststukje maken, samen lunchen of een drankje drinken. In ons kerkmagazine en in de digitale nieuwsbrief kun je steeds lezen wanneer bepaalde activiteiten zijn.
Tegelijkertijd is de kerkzaal open, voor wie behoefte heeft aan een luisterend oor of een moment van bezinning.