Wil je eens vrijblijvend kennis maken? Of ken je de kerk alleen van vroeger en lees je nu dingen waar je meer over wilt weten? Zoek je de verbinding met God en weet je niet waar te beginnen? Heb je vragen die je graag eens wilt stellen?

We hebben een gespreksgroep voor mensen die zich meer willen verdiepen in het christelijk geloof. In klein verband gaan we samen op zoek naar antwoorden.  Deze gespreksgroep is om de week op vrijdagavond. Aanmelden kan via toerusten@wittekerk.nl .

Liever eerst een persoonlijk gesprek? Ds. Arjan Berensen maakt graag een afspraak om eens langs te komen en samen op zoek te gaan naar antwoorden. Hij heeft ruimte voor je gereserveerd in zijn agenda. Stuur gerust een mailtje (dominee@wittekerk.nl) of pak meteen de telefoon (06-14459029).