Als kerk zijn we van betekenis in de samenleving. Als gemeenschap zien we naar elkaar om en delen we met elkaar ons geloof in God. Tijdens het afgelopen jaar bouwden we verder aan een gemeenschap die omziet naar elkaar.
Onze kerk vervult een waardevolle plek in de lokale samenleving. Met uw hulp kunnen we dit belangrijke werk blijven doen. In deze folder leest u hoe we hieraan vorm geven. Om alle verbindende activiteiten in onze kerk ook in 2020 voort te kunnen zetten, doen we een dringend beroep op u voor een financiële bijdrage.

Doe uw toezegging voor Kerkbalans in de toekomst digitaal!

Is er dit jaar een bezorger bij u aan de deur gekomen met de envelop voor de toezegging Kerkbalans 2020?

Als u vertrouwd bent met een PC, laptop of tablet, kunt u vanaf volgend jaar 2021 uw jaarlijkse toezegging voor Kerkbalans ook online invullen met een digitaal formulier. Heel gemakkelijk, snel en veilig. Bovendien bespaart dit heel veel bezorgtijd van onze vrijwilligers.

Bij het online invullen van het digitale toezeggingsformulier hoeft u geen gebruikersnaam en/of wachtwoord aan te maken en te onthouden. Dat maakt alles nog eenvoudiger.

U hoeft in principe ook niet over internetbankieren te beschikken, want het gaat hier alleen om uw digitale toezegging en niet om uw daadwerkelijke betaling(en). De oude vertrouwde betaalmethodes zoals ‘Automatische Incasso’ en ‘Overig’ blijven in het digitale toezeggingsformulier als betaalwijze beschikbaar.

Velen gingen u al voor. Wilt u ons ook helpen? Stuur dan de volgende mail naar kerkbalans@wittekerk.nl met daarin:

• Uw Naam
  • E-mail adres waarop u kerkbalans 2021 digitaal wilt ontvangen
  • Geregistreerde nummer (staat bovenaan uw toezeggingsformulier)
  • De vermelding dat u vanaf volgend jaar Kerkbalans digitaal wenst te ontvangen.

Dan is dit alvast voor de toekomst geregeld (vanaf Kerkbalans 2021)Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: kerkbalans@wittekerk.nl