Elk jaar ontvangen onze leden een verzoek om vrijwillige bijdrage voor dat betreffende jaar. Deze giften zijn voor ons een belangrijke bron van inkomsten op basis waarvan begrotingen worden gemaakt en wij een groot deel van onze onkosten voor dat jaar hopen te kunnen bekostigen. Van oudsher ontvingen alle leden een envelop in de brievenbus om de toezegging voor dat jaar op in te vullen. Maar inmiddels doen ook vele leden dit digitaal.

Heel gemakkelijk, snel en veilig. Bovendien bespaart dit heel veel bezorgtijd van onze vrijwilligers.

Bij het online invullen van het digitale toezeggingsformulier hoef je geen gebruikersnaam en/of wachtwoord aan te maken en te onthouden. Dat maakt alles nog eenvoudiger.

Het gaat hierbij alleen om je digitale toezegging en niet om uw daadwerkelijke betaling(en).

De toezegde vrijwillige bijdrage kan op drie manieren worden gegeven:

Automatische Incasso: op de door jou aangegeven maand(en) wordt het bedrag afgeschreven van je rekening.

iDEAL: in de maand die je hebt aangegeven ontvang je een mail, met daarin de hyperlink iDEAL om jouw toegezegde bijdrage te kunnen voldoen via internetbankieren.

Overig: op de door jou aangegeven maand(en) maak je zelf jouw bijdrage over op NL08RABO 037.372.58.76 ten name van Protestantse Gemeente Witte Kerk Nieuw Vennep.

Wil je ons ook helpen en overstappen op digitaal invullen van de kerkbalans? Stuur dan de volgende mail naar kerkbalans@wittekerk.nl met daarin:

  • Je naam
  • E-mail adres waarop je kerkbalans digitaal wilt ontvangen
  • Geregistreerde nummer (indien bekend)

De begeleidende brief kun je vinden op https://www.wittekerk.nl/kerkbalans-2023/

Met uw/jouw bijdrage kunnen we het volgende doen: leaflet wittekerk

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: kerkbalans@wittekerk.nl

Hebben wij jouw mailadres niet ontvangen, dan ontvang je de kerkbalans nog in je brievenbus en wordt jouw toezeggingsformulier later bij jou thuis opgehaald..