Actie kerkbalans: start 16 t/m 30 januari, 2021

Thema: Geef vandaag voor de kerk van morgen

Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder.
Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid.
En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen. Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band, door alle generaties heen.

De Witte Kerk vraagt je om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden. Meer is te lezen in de flyer.

Wilt u ook dat de Witte Kerk kan blijven doen waar ze al decennia lang voor staat? Geef dan vandaag voor de kerk van morgen.
Dankzij jouw bijdrage kan de kerk voortbestaan.

Doe uw toezegging voor Kerkbalans in de toekomst digitaal!

Is er dit jaar een bezorger bij u aan de deur gekomen met de envelop voor de toezegging Kerkbalans 2021?

Als u vertrouwd bent met een PC, laptop of tablet, kunt u vanaf dit jaar uw jaarlijkse toezegging voor Kerkbalans ook online invullen met een digitaal formulier. Heel gemakkelijk, snel en veilig. Bovendien bespaart dit heel veel bezorgtijd van onze vrijwilligers.

Bij het online invullen van het digitale toezeggingsformulier hoeft u geen gebruikersnaam en/of wachtwoord aan te maken en te onthouden. Dat maakt alles nog eenvoudiger.

U hoeft in principe ook niet over internetbankieren te beschikken, want het gaat hier alleen om uw digitale toezegging en niet om uw daadwerkelijke betaling(en). De oude vertrouwde betaalmethodes zoals ‘Automatische Incasso’ en ‘Overig’ blijven in het digitale toezeggingsformulier als betaalwijze beschikbaar.

Velen gingen u al voor. Wilt u ons ook helpen? Stuur dan de volgende mail naar kerkbalans@wittekerk.nl met daarin:

• Uw Naam
  • E-mail adres waarop u kerkbalans 2021 digitaal wilt ontvangen
  • Geregistreerde nummer (staat bovenaan uw toezeggingsformulier)
  • De vermelding dat u vanaf volgend jaar Kerkbalans digitaal wenst te ontvangen.

Dan is dit alvast voor de toekomst geregeld (vanaf Kerkbalans 2022)Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: kerkbalans@wittekerk.nl