Kernteam Jong is er specifiek voor de leeftijdsgroep van 0-23 jaar. Door het organiseren van activiteiten en het creëren van ontmoetingen met elkaar en de rest van de gemeente hoopt zij deze groep te helpen Jezus te leren kennen en te groeien in het geloof. Dit te midden van een gemeente waar ze volledig deel van uit maken.

Dit vraagt, naast oog voor de jeugd en jongeren zelf, een goede afstemming van activiteiten, ondersteuning van de vele jeugdwerkers en zorgen voor de nodige toerusting. Allemaal zaken die in dit kernteam worden geregeld. Dus heb je hart voor jeugd en jongeren dan is dit misschien iets voor jou!

Dit kernteam is nu specifiek op zoek naar een kernteamleider. Samen met de jeugdouderling geeft hij/zij leiding aan dit werkterrein. Als kernteamleider ben je in de regel de praktische regelaar op de ‘werkvloer’. Laat je gerust eens informeren wat dit inhoud.


    Reageer direct!

    Ik wil meer weten over een vacaturesIk wil een vacature vervullenIk wil een vacature doorgevenIk heb ander talent dat ik wil inzetten

    Reageer je liever mondeling? Spreek ds. Arjan Berensen aan.