We zijn als gemeente enorm gezegend met een groot aantal kinderen. Gemeenteleden geven vaak aan dat ze genieten als ze de kinderen voor in de kerk zien zitten tijdens het kindermoment.
De kinderen zelf zijn meestal enthousiast over de kinderkerk en ook van de ouders horen we eigenlijk alleen maar positieve berichten.

Op het moment zijn we op zoek naar een nieuw teamlid voor groep 4/5 . Wie wil eenmaal per drie weken deel uit maken van het feest om de kinderen op hun eigen niveau te leren uit het woord van God, samen met hen te bidden, te zingen, knutselen en het bijbelverhaal op een eigentijdse manier toepasbaar te maken in hun jonge leven.
Kortom het mooiste uur van de week samen met hen te beleven.

Uit ervaring kunnen wij oprecht zeggen dat het een voorrecht is om een bijdrage te leveren aan dit belangrijke werk in Gods koninkrijk.

wil er over van gedachten wisselen? Je bent van harte welkom om een keer ochtend mee te lopen om zelf te zien wat de taak inhoudt.

Voor meer informatie kunt u/ jij ook een e-mail sturen naar kinderkerk@wittekerk.nl