Het TIB-team is eerste aanspreekpunt voor elk gemeentelid dat concrete stappen wil zetten n.a.v. zijn/haar missionair verlangen en daarin ondersteunt wil worden vanuit de WK. Het TIB-team is sparring-partner, faciliteert zaken als geld en regelgeving, geeft advies rond bv. planning en PR en weet gemeenteleden aan elkaar te koppelen daar waar missionaire verlangens elkaar raken.

Daarnaast overweegt dit team of mogelijkheden die voorbij komen aangegrepen kunnen worden om de gemeente als geheel in beweging te zetten op missionair gebied (gastvrij kerk-zijn). Het TIB-team is in deze rol ook sparring-partner van de predikant, die zich geroepen weet de gemeente voor te gaan in het ‘in beweging komen’ zoals dat uit haar missionaire roeping voortkomt.

Geniet jij ervan om achter de schermen anderen te ondersteunen om zichtbaar in beweging te komen, wie weet zoeken we jou!


    Reageer direct!

    Ik wil meer weten over een vacaturesIk wil een vacature vervullenIk wil een vacature doorgevenIk heb ander talent dat ik wil inzetten

    Reageer je liever mondeling? Spreek ds. Arjan Berensen aan.