Media

Wij gebruiken allerlei media om te zorgen dat je met ons mee kunt leven. We geven je hieronder een overzichtje.

Foto’s

Een aantal enthousiaste en vakkundige fotografen maken foto’s van veel activiteiten en bijzondere kerkdiensten. Het geeft een mooi beeld van alles wat we doen. Daarom geven we deze reportages graag een mooi plaatsje op deze website.

KerkTV

Onze kerkdiensten worden live uitgezonden (KerkTV). De opname van de dienst blijft daarna nog een week beschikbaar. Je kunt de dienst dan bekijken of downloaden. Daarna is dat niet meer mogelijk.
De diensten zijn dan nog wel een aantal weken te beluisteren.
Heb je vragen of opmerkingen over KerkTV?  Neem dan even contact op me onze koster Kees Klerk via ln.kr1540116838ekett1540116838iw@VT1540116838krek1540116838 of bel 0252-672476.

Kerkmagazine

Zes keer per jaar geven wij een prachtig Kerkmagazine uit onder de naam ‘Rondom de Witte Kerk’.  Dit full-colour magazine staat vol inspirerende artikelen en leuke foto’s. In ‘Rondom de Witte Kerk’ ontbreken de rubrieken ‘Meeleven’ , ‘Even voorstellen’ en ‘Rond de diensten’  natuurlijk nooit. Daarnaast staan ook belangrijke mededelingen vanuit de kernteams en de kerkenraad in dit blad. Abonneren kan op elk gewenst moment.

Nieuwsbrief

Wekelijks verschijnt onze digitale nieuwsbrief. Een e-mail waarin de belangrijkste zaken rond de kerkdienst van de komende zondag staan. Ook aankondigingen van activiteiten en laatste nieuwtjes lees je in deze mooi vormgegeven mail. Schrijf je in en je hoeft niets meer te missen. Dit is natuurlijk helemaal gratis en je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.