Op  zaterdagavond 25 januari 2020 komt gospelkoor El Shaddai o.l.v. Leon van Veen met de inspirerende gospelmusical The Messiah naar de Protestantse Gemeente de Rank in Nieuw-Vennep aan de Eugenie Previnaireweg 14. Musical de  MESSIAH brengt op een hedendaagse wijze Jezus’ leven in muziek, vertelling en beeld tot leven. Interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai uit Lopik bestaat uit 65 enthousiaste koorleden en een eigen gospelband. Speciaal voor de musical wordt de band uitgebreid met een strijkkwartet en elektrische gitaar.

Deze nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir, wordt in een concerttour door heel Nederland uitgevoerd. Het levensverhaal van Jezus Christus, wordt vertolkt in een selectie van 21 schitterende gospelsongs. Een van Zijn discipelen, Johannes, vertelt van dichtbij wat hij allemaal heeft gezien en meegemaakt. Werkelijk een inspirerende gospelmusical met hedendaagse gospelsongs brengt je dichterbij de gebeurtenissen van 2000 jaar geleden en doet je beseffen wat Jezus ook in jouw leven kan betekenen.

De kerk is open vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop € 12,50 via www.zingenindekerk.nl of bij de ingang € 15.-

Meer informatie over de concerttour van gospelkoor El Shaddai op www.messiah-de-musical.nl of op Facebook via https://www.facebook.com/messiahdemusical/.