Ontdekken

Ben je op zoek naar nieuws of wil je weten wat ons drijft? Zoek je meer over onze organisatie of over onze geschiedenis? Dat kun je allemaal ontdekken op deze pagina.

Nieuws

Actuele dingen waarvan je graag even op de hoogte brengen vind je in de rubriek Nieuws. Het kunnen aankondigingen van activiteiten zijn, of juist een verslag van een activiteit. Ook nieuws vanuit de kerkenraad en de kernteams vind je op deze pagina. Actuele zaken vind je natuurlijk ook in ons kerkmagazine. De activiteiten vind je ook altijd terug in de agenda.

Agenda

Al onze activiteiten vind je in de agenda. Van kerkdiensten tot bidstonden en van rommelmarkt tot koffieochtend. Activiteiten die regelmatig terugkeren, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks, vallen in de categorie ‘Regelmatig’. Activiteiten die minder vaak voorkomen vallen in de categorie evenementen.

Onze organisatie

Zeven kernteams vormen de kern van onze gemeente. Deze teams worden aangestuurd door een Dagelijks Bestuur dat bestaat uit 5 personen: predikant Arjan Berensen, ouderling voorzitter Paul de Bruin, ouderling Bouwen (vacant), ouderling Beheren (vacant) en de ouderling secretaris Aly van Groenigen. De kernteams worden aangestuurd door een ouderling samen met een teamleider.
De organisatiestructuur vind je hier.

Wij kennen de volgende kernteams:

De ambtsdragers uit de kernteams vormen samen met het Dagelijks Bestuur de kerkenraad.

Ons beleid

Het huidige beleidsplan verloopt medio 2019. De kerkenraad is, samen met kernteam Bouwen, bezig met een plan om het huidige beleidsplan te vervangen. In 2019 zal daarvoor uiteraard ook de gemeente geraadpleegd worden.

Het huidige beleidsplan inzien.