Donderdagavond 21 november hoopt de kerkenraad wederom veel gemeenteleden, jong en oud, welkom te mogen heten op de 2e ontmoetingsavond van dit jaar. Deze avond is een vervolg op de prachtige ontmoeting die afgelopen voorjaar bijna 100 gemeenteleden hadden. Na een inleiding door Ds. Arjan Berensen zullen we op een leuke, inspirerende manier met elkaar in gesprek gaan over het beleidsplan 2020-2024 dat inmiddels concreet vorm begint te krijgen. We hopen opnieuw op zo’n grote opkomst, en op mooie ontmoetingen! En denk alvast even na of er nog niet eerder genoemde dromen/ideeën bij je leven in relatie tot de gemeente. Er is deze avond gelegenheid om ze alsnog als “puzzelstukje” mee te geven aan de kerkenraad. De avond begint om 20.00 uur en we zullen rond 21.30 uur afsluiten. Wij hopen dat jij/u erbij bent!