Alpha (instapcursus christelijk geloof)

Binnenkort gaat er in Nieuw Vennep weer een Alpha cursus van start.
Dat is een cursus waar alle ruimte is voor kleine en grote vragen over het leven en over het christelijk geloof. Het is het vrijblijvend en ontspannen.
Alpha bestaat uit drie onderdelen.
Elke bijeenkomst start met een gezellige, lekkere maaltijd. Een leuke manier om meteen wat mensen te leren kennen.
Daarna volgt een kort, inspirerend verhaal. De eerste avond is het thema: ‘Is er meer?’
Na het verhaal wordt er in kleine groepen over doorgepraat. Daar kun je al je vragen stellen en je gedachten delen, als je dat wilt.

De cursus is voor iedereen. Of je nu niets, een beetje of al meer over het christelijk geloof weet,
de cursus geeft kernachtig weer waar het in het christelijk geloof over gaat.
Er is veel ruimte voor gesprek en alle vragen kunnen worden gesteld.

Alpha bestaat uit 10 avonden en start op donderdag 17 september 2020.
Een cursusavond is van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur, inloop vanaf 18.45 uur.
Halverwege de cursus is er een weekend gepland (vrijdagavond en een zaterdag).

Heb je zin in een nieuwe uitdaging?
Je bent van harte welkom om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoud.
De cursus is helemaal gratis.

Voor aanmelden of vragen, mail of bel gerust.
Edward Feith tel. 02520-680250 email: ejfeith@online.nl
Of mail naar ons algemene mail adres alpha@wittekerk.nl

Wilt u nog meer weten over de Alpha cursus? Kijk op www.Alpha-cursus.nl of op één van onze websites: www.cgknieuw-vennep.nl  / www.crosspointgetsewoud.nl  /  www.wittekerk.nl

Open Kerk: Rust + Ruimte

Sinds juni 2019 is de Witte Kerk elke woensdagmorgen tussen 10u en 11uopen. Ons monumentale gebouw biedt je rust en ruimte. Rust, gewoon om even stil te zijn, na te denken, een gebed uit te spreken of zelf in stilte te bidden.
Ruimte, om jezelf te zijn. Als je daar behoefte aan hebt, is dominee Arjan Berensen of een vrijwilliger beschikbaar voor een luisterend oor. We zijn geïnteresseerd in jouw verhaal.

Maak je liever een afspraak om op een ander vrijblijvend door te spreken over zingeving, geloof en/of God? Laat het gerust even weten!