Alpha (instapcursus christelijk geloof)

Binnenkort hopen we weer in Nieuw Vennep een Alpha cursus te starten.
Dat is een cursus waar alle ruimte is voor kleine en grote vragen over het leven en over het christelijk geloof. Het is het vrijblijvend en ontspannen.
Alpha bestaat uit drie onderdelen.
Elke bijeenkomst start met een gezellige, lekkere maaltijd. Een leuke manier om meteen wat mensen te leren kennen.
Daarna volgt een kort, inspirerend verhaal.
Na het verhaal wordt er in kleine groepen over doorgepraat. Daar kun je al je vragen stellen en je gedachten delen, als je dat wilt.

De cursus is voor iedereen. Of je nu niets, een beetje of al meer over het christelijk geloof weet,
de cursus geeft kernachtig weer waar het in het christelijk geloof over gaat.
Er is veel ruimte voor gesprek en alle vragen kunnen worden gesteld.

Alpha bestaat uit 10 avonden.
Halverwege de cursus is er een weekend gepland (vrijdagavond en een zaterdag).

Heb je zin in een nieuwe uitdaging?
Je bent van harte welkom om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoud.
De cursus is helemaal gratis.

Voor aanmelden of vragen, mail gerust naar toerusten@wittekerk.nl

Open Kerk: Rust + Ruimte – gesloten tot 2 maart

Sinds juni 2019 is de Witte Kerk elke woensdagmorgen tussen 11u en 13u open. Ons monumentale gebouw biedt je rust en ruimte. Rust, gewoon om even stil te zijn, na te denken, een gebed uit te spreken of zelf in stilte te bidden.
Ruimte, om jezelf te zijn. Als je daar behoefte aan hebt, is een vrijwilliger beschikbaar voor een luisterend oor. We zijn geïnteresseerd in jouw verhaal.

Maak je liever een afspraak om op een ander vrijblijvend door te spreken over zingeving, geloof en/of God? Laat het gerust even weten!