Alpha (instapcursus christelijk geloof)

Eten, een korte inleiding horen, en in gesprek gaan met anderen. Dat is Alpha. In 10 avonden leer je de basis van het christelijk geloof kennen. Natuurlijk is die kennismaking vrijblijvend. En gratis. Elk jaar doen ongeveer 30 inwoners van de Haarlemmermeer aan deze cursus mee. Elke groep is maximaal 15 personen groot. Bekijk het filmpje om te ontdekken wat de Alpha-cursus inhoudt. Meer weten? Laat je contactgegevens achter onderaan deze pagina.

Enthousiast geworden? Wil je meer weten, of je aanmelden? Reageer gerust:

AanmeldenStuur me meer informatie over Alpha

Open Kerk: Rust + Ruimte

Sinds juni 2019 is de Witte Kerk elke woensdagmorgen tussen 10u en 11uopen. Ons monumentale gebouw biedt je rust en ruimte. Rust, gewoon om even stil te zijn, na te denken, een gebed uit te spreken of zelf in stilte te bidden.
Ruimte, om jezelf te zijn. Als je daar behoefte aan hebt, is dominee Arjan Berensen of een vrijwilliger beschikbaar voor een luisterend oor. We zijn geïnteresseerd in jouw verhaal.

Maak je liever een afspraak om op een ander vrijblijvend door te spreken over zingeving, geloof en/of God? Laat het gerust even weten!