In september organiseren wij een grote, gezellige rommelmarkt.  De zalen van Het Trefpunt staan vol spullen en ook op het kerkplein staan kramen vol leuke dingen te wachten op een nieuwe eigenaar. Het Rad van Avontuur draait, de keuken is open voor een lekker kopje koffie of een patatje en we verkopen allerlei lekkers voor mee naar huis. De rommelmarkt is erg gezellig, goed voor het milieu en brengt ook nog eens een prachtig bedrag op voor de kerk.

In 2019 wordt de rommelmarkt gehouden op:

• Vrijdag 30 augustus van 19.00 – 21.00 uur en
  • Zaterdag 31 augustus van 10.00 – 15.00 uur

Verkoop goederen
In de hal van Het Trefpunt staat een kast waar allerlei kleine spulletjes van de rommelmarkt staan uitgestald. Die zijn al te koop.

Brengen goederen
Elke eerste zaterdag van de maand (behalve in augustus en oktober) kun je van 9.30 – 10.30 uur spullen inleveren op het kerkplein. Het gaat dan om hele, schone en verkoopbare spullen. Bedden, grote meubelen zoals bankstellen en kasten, oude televisies en beeldschermen nemen we niet aan. Daarnaast kun je ook oude metalen inleveren.

Ophalen goederen
Iedere eerste zaterdag van de maand komen we binnen Nieuw-Vennep spullen voor de rommelmarkt bij u ophalen, behalve in oktober. In de rest van de Haarlemermeer halen we ook op, maar daarvoor kunnen we een vergoeding vragen.
Wij nemen alleen hele, schone, verkoopbare spullen mee. Kasten, bankstellen en “ouderwetse” televisies met een beeldbuis nemen wij niet mee. Deze spullen zijn niet verkoopbaar.
Voor het ophalen van spullen kunt u een afspraak maken met de de heer Barend van Groenigen (tel.: 06-55786879).

Niet verkoopbaar
Kasten, bankstellen, matrassen en oude televisies of computerschermen (met beeldbuis) nemen we niet aan. Die kunnen we niet verkopen.

Leeghalen woning
Na verhuizing of na overlijden kunnen wij op verzoek ook een woning leeg maken. Verkoopbare spullen nemen wij mee voor de rommelmarkt, onverkoopbare spullen voeren wij  af. Wij kunnen eventueel ook vloerbedekking en dergelijke verwijderen.
Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid, dan kun je contact opnemen met de heer Barend van Groenigen (06-55786879). Hij maakt een afspraak om de inboedel te taxeren. In overleg kan dan bepaald worden welke werkzaamheden wij verrichten en tegen welke prijs.

Algemene informatie
Voor informatie over de rommelmarkt in het algemeen kunt u terecht bij de heer Barend van Groenigen, tel. 06-55786879.