Speciaal voor jou

Ook voor jou is er een activiteit die bij je past en waar je de gelegenheid hebt God en andere mensen beter te leren kennen. Onze kerkdiensten zijn voor iedereen. Daarnaast hebben we activiteiten speciaal voor kinderen, jongeren, senioren en alles ertussenin. Kom eens kijken!

Voor wie op zoek is

Ben je op zoek naar een kerkelijke gemeente die bij je past? Of op zoek naar antwoorden op levensvragen? Zoek je een luisterend oor?
Wij zoeken graag met je mee. Dat kan in een oriënterend gesprek. We kijken dan samen wat het best bij je past. Je bent ook altijd welkom in onze kerkdiensten of bij andere activiteiten uit de agenda. Loop gewoon eens binnen en proef de sfeer.

Voor jongeren

Van peuterkerk tot twintigerskring: kinderen en jongeren zijn belangrijk. Zij hebben in De Kelder hun eigen jeugdhonk waar heel veel activiteiten zijn. Onder de kerkdienst, na de dienst of juist door de week of op zaterdag zijn regelmatig clubs of bijeenkomsten. En heel regelmatig organiseren we iets bijzonders als een Q-Event, samen naar de EO-jongerendag of naar Opwekking.

Voor senioren

Gewoon even een kopje koffie komen drinken op woensdagmorgen, samen een dagje uit, een gesprekskring met leeftijdgenoten of samen met ander 80-plussers je verjaardag vieren: ook voor senioren zijn er speciale activiteiten. Natuurlijk ben je van harte welkom bij alle activiteiten voor iedereen, maar soms is het ook wel prettig om even onder leeftijdsgenoten te zijn. Zodat je even door kunt praten over de dingen die jou raken, of juist geen woorden nodig hebt om elkaar te begrijpen.

Voor iedereen

Wij vinden het belangrijk om elkaar te ontmoeten, dingen met elkaar te delen en samen te groeien in geloof. Dat kan op een Gemeente Groei Groep, een gebedskring, een muziekgroep, tijdens een filmavond of tijdens het samen klussen aan de kerk. Dat kan met leeftijdsgenoten of  juist met verschillende generaties samen. We bieden allerlei mogelijkheden. Maak er gebruik van! En heb je zelf een idee? Neem dan even contact op, dan gaan we kijken hoe je dat kunt realiseren.