Seniorenkring

De meeste GroeiGroepen zijn gemengde groepen: mensen van allerlei leeftijden nemen daaraan deel. Op dinsdagmorgen is er een GroeiGroep speciaal voor ouderen, de seniorenkring. Het onderwerp is gelijk aan dat van alle GroeiGroepen. Vind je het ook prettiger om overdag een GroeiGroep te bezoeken, dan is deze kring heel geschikt voor jou. Neem even contact op met Clasine Feith. Zij coördineert de GroeiGroepen.

Verjaardagmiddag

Ben je 80 jaar of ouder geworden? Dat vinden wij een feestje waard. Daarom nodigen we elk kwartaal alle Witte Kerkers uit die in dat kwartaal 80 jaar of ouder zijn geworden, voor een gezellige middag. Een stukje taart, een drankje en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Je mag altijd iemand meenemen. Voor deze middagen word je persoonlijk uitgenodigd.

Seniorenmiddag (HVD)

Vijf keer per jaar organiseert de HVD (Hervormde Vrouwen Dienst) een speciale seniorenmiddag. Rond kerst en rond Pasen staan we stil bij deze bijzondere feestdagen. In februari organiseren we deze middag  samen met de Protestantse Gemeente De Rank. In mei maken we met elkaar een mooie dagtocht. De bestemming is altijd een verrassing, maar we weten zeker dat het een dagje genieten is.
Meer informatie bij Hennie van Beem: 673461 (netnummer 0252).

Bijbelkringen

Naast de circa tien Groeigroepen zijn er nog twee Bijbelkringen.

Vrouwen-bijbelkring
Deze Bijbelgesprekskring wordt vooral door vrouwen bezocht. Voor de Bijbelstudie in praktische vorm, wordt ieder jaar een nieuw thema gezocht. Bijeenkomsten vinden een keer per drie weken plaats op dinsdagmiddag van 13.15 – 15.00 uur in de huiskamer van een van de deelnemers. Voor meer informatie kun je terecht bij Corrie Wartena, tel: 0252-674874.

Westerkim-kring
Op maandagmorgen leidt  Truus van Breda een kring voor ouderen in verzorgingshuis Westerkim. Ook senioren die niet in de Westerkim wonen, zijn van harte welkom. Voor meer informatie kun je terecht bij de coordinator van de Groeigroepen (Clasine Feith).

Koffieochtend

Even gezellig een kopje koffie drinken of een spelletje doen. Even bijkletsen of juist een luisterend oor bieden. Het kan allemaal tijdens de wekelijkse koffieochtend. Het is ontmoeten zonder moeten. Woensdagmorgen staan van 10.00 – 12.00 uur de deuren van Het Trefpunt open en is iedereen welkom. Een kopje koffie kost € 1,40 en het kopje schenken we gratis nog een keertje vol.
Regelmatig organiseren we ook iets extra’s: een paaskrans maken, een kerststukje maken, samen lunchen of een drankje drinken. Twee maal per jaar is er een thema-ochtend waarop je helemaal bijgepraat wordt over een onderwerp dat met name voor senioren van belang is. Ook daar is iedereen van harte welkom. In ons kerkmagazine en in de digitale nieuwsbrief kun je steeds lezen wanneer bepaalde activiteiten zijn.